neem contact op

Veelgestelde vragen

Enkele veel voorkomende vragen hebben wij op deze pagina alvast even op een rijtje gezet.

Staat uw vraag er niet tussen?

Het kan zijn dat uw vraag hier niet tussenstaat en dus nog niet beantwoord is. Twijfel niet en neem contact met ons op via de contactpagina.

externalId=mozzarella-veelgestelde-vragen-1.1.1.2&filter[active]=1
Is de aangegeven planning definitief?

Nee, de planning is nog afhankelijk van de planologisch procedure om de benodigde vergunningen te verkrijgen. Hierdoor kan er nog vertraging ontstaan, waardoor mogelijk ook nog de officiële start verkoop uitgesteld kan worden. Als de procedure volgens planning verloopt wordt start verkoop en start bouw wel volgens deze planning gehaald.

Hoe verloopt de toewijzing van de woningen?

Op de officiële start verkoop (9 september om 10.00 uur),  kan er per bouwnummer ingeschreven worden. Het is ook mogelijk om meerdere voorkeurwoningen op te geven. Vervolgens gaan wij in de week van 19 september samen met de makelaar uit de lijst met inschrijvingen de woningen toewijzen. Wij raden u aan om voor 19 september in te schrijven om meer kans te hebben op de woning van uw voorkeur. 

Wanneer zijn de optiemogelijkheden en prijzen daarvan bekend?

Deze zullen ook bij de officiële start verkoop bekend zijn middels een optielijst met tekeningen en prijzen.

Zijn de verkoopprijzen en tekeningen definitief?

Ja, de prijzen en overige verkoopdocumenten zijn definitief wanneer de officiële verkoop start (9 september 2022). Bij de officiële start verkoop zullen ook de definitieve verkoopstukken gereed zijn. Dat zijn de technisch tekeningen en de technische omschrijving die bij ieder woningtype horen