Over Hedel

Hedel is een gezellig dorpje in de gemeente Maasdriel met 5000 inwoners. In dit prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard liggen diverse natuurgebieden en kastelen.  

Hedel ligt op 10 minuten van ’s-Hertogenbosch, nabij de A2. Hierdoor bent u snel in steden als Eindhoven, Utrecht en Tilburg. In zowel ’s-Hertogenbosch als in Zaltbommel is een treinstation met verbindingen in alle richtingen. 

De Hedelse spoorbrug is de middelste en de oudste van de drie bruggen over de Maas bij ‘s-Hertogenbosch en Hedel. Over de Hedelse brug (of de Prinses Irene Brigade brug) ligt de Oude Rijksweg, die Hedel met ‘s Hertogenbosch verbindt. 

Hedel en Den Bosch

Hedel en ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) zijn twee plaatsen die al jaren onafscheidelijk van elkaar zijn. Enkel rivier de Maas is wat de twee plaatsen van elkaar scheidt. Door de strategische ligging van de A2 bent u vanuit Hedel snel in ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Utrecht en Tilburg. In ‘s-Hertogenbosch  en in Zaltbommel is een NS-station met verbindingen in alle richtingen. Ook zijn er vier buslijnen van en naar Hedel, waarvan er twee rechtstreeks naar ‘s-Hertogenbosch rijden. 

Met ‘s-Hertogenbosch om de hoek, ontbreekt het u aan niets.
 ‘s-Hertogenbosch wordt niet voor niets vaak de gezelligste stad van Nederland genoemd. De hoofdstad van Noord-Brabant heeft een fantastische binnenstad met veel knusse straatjes en ontelbaar veel terrassen.

Een dorp dat bruist, maar tegelijkertijd rust biedt: Hedel heeft het beste van twee werelden

Hedel en natuur

Hedel is omringd door een waterrijke omgeving. Zoek de rust op in de Hedelse Bovenwaard, geniet aan de oever van de grote plas of neem een duik in het verfrissende water. 

Aan de andere zijde vindt u De Mussenwaard. Deze uiterwaard bestaat voornamelijk uit graslanden. Door het zandgebied bevinden zich vele strandjes langs de oever van de Maas. 

Project ‘t Prinsenwiel ligt aan het water ‘De Nieuwe Wiel'. Een Wiel is een restant van een vroegere dijkdoorbraak. 

eb5f3565-3644-473d-9872-ec28ee9e8493

Enkele hoogtepunten van het project

externalId=mozzarella-omgeving-1.1.5.1.1&filter[active]=1&filter[tags]=homepage

Parkeerplaats

Alle appartementseigenaren krijgen één parkeerplaats toegewezen. Op de oprit van alle twee-onder-een-kapwoningen kunnen twee auto's geparkeerd worden. Ook zullen er genoeg parkeerplaatsen zijn voor uw bezoek. 

Kleinschalig project

Het project ‘ 't Prinsenwiel’ bestaat uit een hofje met 4 royale twee-onder-een-kapwoningen en 21 unieke appartementen. 

Bereikbaarheid

Hedel ligt op 10 minuten van ’s-Hertogenbosch, nabij de A2. Hierdoor bent u snel in steden als Eindhoven, Utrecht en Tilburg. In zowel ’s-Hertogenbosch als in Zaltbommel is een treinstation met verbindingen in alle richtingen. 

Gasloos wonen

Alle woningen en appartementen zijn nagenoeg energieneutraal. Er is geen gasaansluiting en iedere woning krijgt zonnepanelen met een eigen omvormer. Ook gebruiken we duurzame materialen. 

Ruime buitenruimtes

Voor zowel de twee-onder-een-kapwoningen als voor de appartementen hebben we gezorgd voor ruime buitenruimtes. Ruime kavels en grote balkons / dakterrassen met voldoende ruimte voor een fijne zithoek. 

Duurzaam wonen

Naast een zeer goede isolatie van vloeren, gevels en daken zijn de woningen uitgevoerd met een moderne lucht-water warmtepomp. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Team Boumij Makelaars

Stel uw vraag telefonisch

073 - 612 23 44

Stuur een e-mail 

nieuwbouw@boumij.nl