Meer informatie

Heeft u al een financiële check laten maken?

Het kopen van een (nieuwbouw)huis is een grote gebeurtenis. Het is fijn om precies te weten hoe u ervoor staat en wat het kopen van een huis voor uw situatie betekent.
Steeds vaker is een goede Financiële Check zelfs een eis bij de inschrijving voor een nieuwbouwproject. 

Laat zien dat u een geschikte kandidaat bent voor uw nieuwe droomhuis! 

Voor project 't Prinsenwiel kunt u terecht bij de makelaar van het project; Boumij Makelaars of bij de Rabobank. 

Lees hier meer over wat Boumij Makelaars voor u kunt betekenen. Het vervolg van dit artikel is geschreven door de Rabobank. 
 

Financieel advies op maat

U bent geïnteresseerd in een duurzaam nieuwbouwappartement of woning op 't Prinsenwiel en u bent benieuwd of deze binnen uw budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet u precies wat u kunt lenen. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor u als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij u daarom aan om een financiële check te doen.

Rabobank denkt in alle situaties graag met u mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen u graag uw droomwoning op ’t Prinsenwiel te realiseren!

Vraag hier uw financiële check aan! 
 

Uw duurzame woning gezien op 't Prinsenwiel?

Heeft u interesse in een mooi duurzaam appartement of één van de woningen in Hedel? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij Rabobank of bij Boumij Makelaars. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvangt u bij aankoop van een appartement of woning op ’t Prinsenwiel, bij de Rabobank een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in uw energiekosten, maar ook in uw maandelijkse hypotheeklasten.
 

Groenhypotheek

Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning of appartement op ’t Prinsenwiel? Met de Rabo Groenhypotheek krijgt u tijdens de eerste rentevaste periode van tien jaar een aantrekkelijke korting op de hypotheekrente*. Deze Groenhypotheek is speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen met een Groenverklaring*. De hoogte van de BENG 2-waarde en keuze voor een appartement of woning bepalen het bedrag waarover u rentekorting ontvangt. Wilt u meer weten? Lees dan hier verder:

Lees hier meer over de Groenhypotheek.
 

Bekijk de mogelijkheden met één van onze adviseurs, zij helpen u graag! 

Wilt u gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs Meike Kerkers, Wilfred Welsing of Özlem Egilmez zijn nauw bij ’t Prinsenwiel betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende appartementen en woningen. Zij gaan dan ook graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een appartement in Hedel.

Nieuwbouwwoning en hypotheek, hoe zit dat? 
 

De kleine lettertjes

Wij verplichten u niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank of Boumij af te sluiten, dus heeft u een financiële check elders (erkend hypotheekadviseur) laten uitvoeren, mag u deze ook gebruiken bij de inschrijving. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. De hypotheekadviseurs van de Rabobank en van Boumij zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in uw financiële haalbaarheid. Natuurlijk bent u vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.
 

Wanneer lever ik mijn financiële check in? 

De financiële check dient u te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels het digitale inschrijfformulier op de website. In dit digitale inschrijfformulier kunt u ook de financiële check uploaden.

 

Hartelijke groet,
De financieel adviseurs van Rabobank

De planning