Meer informatie

't Prinsenwiel & Duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van project ‘t Prinsenwiel hebben we de nadruk gelegd op de toekomst en duurzaamheid. Alle appartementen zijn bijna energieneutraal. De twee-onder-een-kapwoningen zijn volledig energieneutraal waardoor we  de BENG 2 norm van nul halen. U wekt net zoveel stroom op als dat u verbruikt. 

Uw kosten van wonen worden momenteel wellicht voor een groot deel bepaald door gas-en elektraverbruik. Door de toepassing van lucht-water warmtepompen voor de verwarming en koeling van de woning, heeft u geen gasaansluiting nodig. Dus ook geen hoge gasrekening. Om de elektrakosten te reduceren zijn alle woningen en appartementen voorzien van zonnepanelen met een eigen omvormer. Het voordeel komt dus direct ten goede aan u! 

Alle woningen en appartementen zijn voorzien van zeer goede isolatie van gevels, vloeren en daken. Ook kunt u er van uitgaan dat de woningen de eerste jaren onderhoudsarm zijn. 


Groenfinanciering
Door de toepassing van deze duurzame middelen, plukken de kopers niet alleen nu de vruchten, maar ook in de toekomst. Het project ’t Prinsenwiel voldoet namelijk aan het label ‘groenfinanciering’. De kopers kunnen hiermee korting krijgen op de hypotheekrente. Lees hier meer over de groenfinanciering. 

Dit alles betekent dat uw woonlasten in een appartement of twee-onder-een-kapwoning van 't Prinsenwiel wellicht substantieel lager zijn dan in uw huidige woning. Het kopen van een duurzame nieuwbouwwoning is dus met alle ontwikkelingen op de energiemarkt een serieuze overweging waard! 
 

 

De planning